kezdőlap / Hogyan működik?
Hogyan működik?
Mit kínálunk?

Az önkéntes piactér célja, hogy összekösse a tenni vágyó önkéntest olyan szervezetekkel, akik önkéntes akcióikhoz pont Őt keresik. Oldalunkon a regisztrált tagok több száz önkéntes lehetőség közül válogathatnak, vagy akár hirdethetnek önkéntes akciókat. A kereslet-kínálat elve mentén szeretnénk, ha minden regisztrált tagunk megtalálná a hozzá leginkább illő önkéntes tevékenységet és megtapasztalhatná, hogy milyen jó adni.

Ahhoz, hogy az oldal nyújtotta lehetőségeket teljes mértékben ki tudd használni, regisztrációra van szükséged.

Önkénteskednél?

Szeretsz és szoktál is önkénteskedni? Kipróbálnál valami újat a megszokott programok helyett, de nem tudod, hogy hol kezd el? Esetleg még sosem önkénteskedtél és szeretnéd magad kipróbálni?

Egy gyors regisztrációt követően, ahol néhány alapadatodat kell megadnod, több száz önkéntes lehetőség közül válogathatsz lakhelyed, preferenciád és kvalitásaid alapján.

Fontos tudnod, hogy amennyiben kérsz emailes értesítést, a rendszer elsősorban a lakhelyedhez közel lévő önkéntes tevékenységeket gyűjti össze Neked, az általad megadott érdeklődési körök alapján.

A profilodban nyomon tudod követni az összes önkéntes akciódat, később ez akár munkakeresésedben is segíthet.

Önkénteseket keresel?

Önkéntes szervezetként lehetőséged van regisztrálni és önkéntes lehetőségeket hirdetni. A regisztrált önkéntesek az általad jegyzett eseményekre tudnak jelentkezni, amint ez megtörtént, lehetőségetek nyílik kapcsolatba lépni egymással.

Az első közös önkéntes akciótok után lehetőséged lesz meghívni az önkénteseket további programjaidra, ezáltal megkönnyítve a jövőbeni kapcsolattartást.

Fontos, hogy csak bejegyzett szervezetként tudjuk elfogadni a regisztrációdat.

Amennyiben kérdésed merülne fel a regisztrációval kapcsolatban, írj nekünk a onkentes@erifa.hu címre.